postkaarten (10x)

Deze set postkaarten bestaat uit 10 verschillende originele handgetekende patronen, uit het schetsboek van Olivia. Het papier heeft een lichte structuur en is mooi stevig. De achterzijdes zijn voorzien van het logootje en zijn goed beschrijfbaar.

Olivia ontwerpt al dessins van kleins af aan. Destijds ging het over tekenen en nu eigenlijk nog steeds. Het lege vel vraagt om een invulling, het liefst in de vorm van een patroon. Tijdens haar tijd op de kunstacademie heeft ze stage gelopen op de ontwerpafdeling van Vlisco in Helmond, wat haar op het lijf geschreven was. Nadien heeft ze nog een aantal jaren dessins ontworpen voor Amsterstampa, een dessin studio in Amsterdam.

De inspiratie komt uit het dagelijks leven. Als je goed om je heen kijkt zie je overal patronen. Van simpele lijnen, architectuur tot prachtige bloemen, reliëfs en structuren. Haar patronen bestaan uit een zwarte lijntekening die later ingekleurd wordt. Haar favoriete manier van dessinontwerpen is met pen en viltstift. Ook de computer wordt soms gebruikt om het dessin later repeterend te krijgen. Zie de impressie pagina voor een klein overzicht.

materiaal
350gr papier

maat
a6 (105 mm x 148 mm)

kleur
meerdere kleuren

10.00

4 op voorraad

Categorie: