kaartenset bloemen

Kaartenset bloemen bestaat uit 10 verschillende postkaarten met originele handgetekende patronen, uit het schetsboek van Olivia. Het papier heeft een lichte structuur en is mooi stevig. De achterzijdes zijn goed beschrijfbaar.

Olivia begint in haar schetsboek met een zwarte pentekening. Inspiratie voor het ontwerpen van dessins haalt ze uit haar omgeving. De natuur inspireert tijdens reizen naar Frankrijk en IJsland, maar ook de Magnolia boom uit eigen tuin. Putdeksels, tegelvloeren en gevels zijn ook inspiratiebronnen. Nadat de zwart witte tekening af is krijgt het patroon kleur. Deze kleuren worden nauwkeurig bij elkaar gekozen en op elkaar afgestemd.

Olivia ontwerpt al dessins van kleins af aan. Tijdens haar tijd op de kunstacademie heeft ze stage gelopen op de ontwerpafdeling van Vlisco in Helmond, wat haar op het lijf geschreven was. Stoffen ontwerpen voor de Afrikaanse markt. Groots en kleurrijk. Nadien heeft ze nog een aantal jaren dessins ontworpen voor Amsterstampa, een dessin studio in Amsterdam. Nu ontwerpt ze haar eigen stoffen die ze toepast in haar eigen tassen, poefs en ander werk.

materiaal
350gr papier

maat
a6 (105 mm x 148 mm)

kleur
meerdere kleuren

15,00

Categorie: