tassen

In mijn tas-ontwerpen werk ik voornamelijk met zeildoek, een kunststof die waterdicht, stoer en duurzaam in gebruik is doordat hij lang mee gaat. Bovendien zijn de kleuren zeer sprekend en blijven ze mooi, ook in zonlicht. Zelf ben ik een fietser, ik wil mij geen zorgen maken of mijn spullen wel droog blijven en na jarenlange ervaring weet ik dat alles droog blijft ook in een flinke bui. Af en toe maak ik tassen van andere materialen zoals canvas tentdoek, oilskin, wolvilt en bij uitzondering leer.

De tassen zouden niet mijn tassen zijn als ik ze niet combineer met mijn eigen ontworpen stoffen. Eerst verwerkte ik deze alleen maar aan de binnenkant. Als voeringstof. Het is de verborgen schoonheid in de tas die alleen zichtbaar is als je de tas opent. Een cadeautje voor jezelf. Recent heb ik ook een serie tassen gemaakt waar die dessins aan de buitenkant zichtbaar zijn. Deze rugzakken en shoppers zijn veel extraverter. Voor mij symboliseert het mijn weg van introvert en verstoppen naar laat maar zien wie je bent!

Kijk voor het huidige aanbod tassen in de webshop. Je bent ook van harte welkom in het atelier in Maastricht om de tassen te zien, voelen en passen. Of om je eigen combinatie te bestellen.

rosa-geeltasje
eiffel-rugzak
tasje rosa olijfgroen
tasje ida rood
tas hannah geel