bankje in opdracht

Dit handgemaakte bankje is gemaakt naar wens van Maarten en Mireille. Streepjes wolvilt, de kleuren, simpele zwarte pootjes en de afmetingen. Het bankje is 160 cm lang en dus precies lang genoeg voor aan de eettafel.

demarrage

koerierstassen

Voor Demarrage fietskoeriers een reeks ruime koerierstassen. Geschikt om 10 kg te vervoeren, met padding op de rug en schouderbanden.

tassen designdaybanner

shoppers designday

Voor Designday deze shoppers van oude Designday banners, ter ere van de 10e jubileum editie.

100 tassen

Voor fiscaal juristen bureau Maastricht/van Brussel ontwierp en maakte Olivia 100 witte tassen. Groot genoeg voor 3 ordners. Met dank aan Anne Kuban (unknown designers).

luiertas & slaapzak

Voor Greentom ontwierp Olivia een luiertas en slaapzak passend bij en in de kinderwagen. De tas is gebaseerd op luxe shopper Chris.

beurs

Beurs in opdracht (maat Maggie) met een geometrisch patroon voor Melissa.

leren tasje

De leren variant op tasje Rosa in opdracht van Mieke.

zitkussensue

zitkussen oker en grijs

Sue bestelde een zitkussen in okerkleurig gehaakte wol en grijs wolvilt.

kruk nancy

kruk met vintage stof

Voor Nancy een kruk met haakwerk, vintage stof en blauwe gelakte poten naar wens.

luxe shopper chris

Deze groene versie, met donkerbruin tuigleer en voeringstof naar wens stelde Ymke samen.

reuze tor

Een reuze tor voor het muzikale theaterstuk  ‘Voor het slapen gaan’, over Kina die niet kan slapen. Door Cecile Roovers en Gerrie Meijers.

rugzak

Een ruime groene rugzak, van zeildoek met canvas schouderbanden en leren details. Volledig gevoerd met een van Olivia’s stoffen. In opdracht van Kat.

krukkenwachtkamer

krukken wachtkamer

De CASA kliniek in Maastricht bestelde 6 krukken voor de wachtkamer. De houten onderstellen zijn gemaakt door meubelmaker Reinier van der Meer.

olliesleer

leren ollies

Voor de brandstore van Ellen Truijen (eerder Mos) 3 reeksen van 10 stuks limited edition Ollies. Het leer selecteerde Ellen uit haar restmateriaal.