behang

De behang collectie van Olivia Bertus is gebaseerd op haar handgetekende dessins. De dessins bewerkt ze vervolgens op de computer zodat ze toegepast kunnen worden op behang.

De patronen worden in een hoge resolutie geprint in Nederland. Het behangpapier is vinyl met een papieren achterkant. Het gladde papier is reinigbaar met een zachte doek.

Op bestelling zijn rollen leverbaar. Voor €85 per rol van 53 cm x 10 meter. Ook naar wens aan te passen in kleur, in overleg. Neem gerust contact op als je interesse hebt. Of vraag een staaltje aan in de webshop.

collectie: maastricht

Het ‘Maastricht in 10 patronen’ project is een ode aan mijn vader, kunstenaar Peter Bertus (overleden 2-4-2018). Hij was al vanaf 1992 bezig met een project: ‘Maastricht in 100 etsen’.

behang bonnefanten

bonnefanten

behang timmerfabriek

timmerfabriek/lumiere

hoge brug

behang sint servaas brug

sint servaas brug

behang centre ceramique maastricht

centre ceramique

behang eiffelgebouw

eijffelgebouw

behang sint jan

sint jan

collectie: bloemen

Voor de collectie bloemen heb ik mij laten inspireren door de natuur om mij heen. Heel dichtbij door de magnolia boom en bloemen in onze tuin. Op vakantie in Frankrijk waren het de papavers en in IJsland de grassen.

magnolia oker

klokjes oker

behang papavers

papaver

behang grassen

grassen

collectie: geometrisch

De geometrische dessins zijn geïnspireerd op Afrikaanse en andere etnische kunstvormen. Lijnen, driehoeken, cirkels, kleuren. Deze patronen laat ik op het papier ontstaan. Meditatief en intuïtief.

vrijheid licht grijs groen

vrijheid donkergroen

behang kwartet

kwartet