zeildoek tassen

De tassen van zeildoek zijn stoer, sterk, kleurrijk of juist ingetogen. Ze kenmerken zich door de combinatie zeildoek met de zelf ontworpen stoffen aan de binnenkant. Of in de serie Africa shoppers bevinden zich patronen aan de buitenkant. Kijk voor het huidige aanbod in de webshop.

stoffen tassen

Naast het zeildoek gebruikt Olivia ook andere materialen voor haar tassen. Waaronder vilt, tentdoek, oilskin en leer. Kijk voor het huidige aanbod in de webshop.

poefjes & krukken

De poefs & krukken maakt Olivia zelf. Met losse elementen (poten, schuim op maat, stof, vilt etc) bouwt ze een kruk, poef of bankje. Van al deze producten maakt ze er één. De kussens maakt ze ook zelf. Met rits zodat de hoes in de wasmachine kan. Kijk voor het huidige aanbod in de webshop.

postkaarten

Olivia ontwerpt al dessins van kleins af aan. Tijdens haar opleiding aan de kunstacademie heeft ze stage gelopen op de ontwerpafdeling van Vlisco in Helmond. Stoffen ontwerpen voor de Afrikaanse markt. Groots en kleurrijk. Nadien heeft ze nog een aantal jaren dessins ontworpen voor Amsterstampa, een dessin studio in Amsterdam. Nu ontwerpt ze haar eigen stoffen die ze toepast in haar eigen tassen, poefs en ander werk. De kaartensets bevatten afdrukken van de originele tekeningen uit het schetsboek. Ga naar de webshop

knuffel kussen egel turquoise

knuffels

Knuffel Ollie won de derde prijs in de Hema ontwerpwedstrijd. Haar ontwerp werd door Hema verkocht en Olivia ontwierp nog een giraffe, haas, aap en muis in dezelfde familie voor hetzelfde warenhuis. Naderhand maakte ze vele varianten van haar olifant, in leer, in vilt en in combinaties van fleece en stof. Andere dieren volgden. Kijk voor de het huidige aanbod in de webwinkel.

opdrachten

Een selectie uit opdrachten die Olivia ontwierp en maakte. Van particulier tot zakelijk er is heel veel mogelijk. Neem vooral contact op als je vragen hebt.

behang

De nieuwste toepassing van dessins vind je terug in Olivia’s behang. Meer informatie 

accessoires

Naast de tassen maakt Olivia beurzen in verschillende maten, etuis, maar ook stoere leren armbanden en losse schouderriemen. Kijk voor het huidige aanbod in de webshop.