kussen helpoort

kussens op maat

Is een muur met behang te heftig? Maar wil je toch een patroon in huis? Dan zijn kussens ideaal. Ook om te mixen. De kussenhoezen zijn gemaakt van een mooie stevige katoen en bedrukt met een van mijn handgetekende dessins.

postkaarten maastricht

postkaart set maastricht

Kaartenset Maastricht bestaat uit 10 verschillende postkaarten. In deze serie is geboortestad Maastricht de inspiratiebron. Kaartenset Bretagne is ook nieuw. Beide zijn nu ook verkrijgbaar in de webwinkel

behang

Naast de toepassing van handgetekende dessins in stoffen en postkaarten is de collectie uitgebreid met behang. Heb je een vraag over de mogelijkheden neem dan gerust contact op. In de webshop kan je een staaltje op A4 of rol(len) bestellen. Rollen zijn 53 cm x 10 meter. Bovenstaand behang staat nu ook in de webwinkel.

bed & breakfast

Bed & Breakfast Sint Antoniusbank in het gelijknamige dorp, op een steenworp van Maastricht, heeft 3 kamers. Alledrie hebben ze een behangetje uit mijn collectie op de muur. Er is een St Jan kamer, een Timmerfabriek kamer en een Papaver kamer. Ook mocht ik kussens op maat erbij maken. Ga naar de website van B&B Sint Antoniusbank.

vegan backpack

blijf op de hoogte

Schrijf je in als je op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen, events & aanbiedingen. Je krijgt maar enkele emails per jaar.

knuffel rosie varkentje

varkentje rosie

Dit roze knuffelige varkentje is nieuw. Haar naam dankt ze aan haar grootste fans nichtjes Rosa & Roos. Binnenkort weer op voorraad

 Düsseldorf

Mijn verkooppunt in Düsseldorf, Privat 215, een kleine juwelier met atelier verkoopt al jarenlang mijn tassen. Samen met haar buurvrouw, Rothbild, een illustrator met winkel heeft ze een dubbele etalage in de Ackerstrasse (nr 215) ingericht met mijn poefs, kussens, knuffels, kaarten en natuurlijk tassen en accessoires. Mocht je toevallig in Düsseldorf zijn ga dan vooral even kijken. Leuke kleine winkeltjes en lokale ondernemers.

ode aan mijn vader

Het ‘Maastricht in 10 patronen’ project is een ode aan mijn vader, kunstenaar Peter Bertus († 2-4-2018). Hij was al vanaf 1992 bezig met een project: ‘Maastricht in 100 etsen’. Hij hield ontzettend veel van zijn geboortestad en die liefde heb ik overgenomen. De patronen teken ik uit de hand in mijn schetsboek. Daarna scan ik ze in en bewerk ze digitaal om ze toe te kunnen passen op behang en stof. Die stoffen gebruik ik vervolgens weer in mijn handgemaakte tassen, knuffels, kussens en andere accessoires.

filmpje rtv maastricht

RTV maastricht maakte een filmpje over mij en mijn werk. Bekijk het hier

space & material

Naomi en Audrey van Space & Material (creatieve workshops in Maastricht en regio) bezochten mijn atelier voor Open Door Conversations. Ze bezoeken lokale kunstenaars en ontwerpers voor een gesprek over hun werk.

stylo pen 40 years

hallo Japan

In juni werd ik via Instagram benaderd door Ayumi, creatief directeur van Loftwork in Tokyo. Ze wilden wat vragen stellen over de Pentel stylo pen, waar ik mijn dessins mee teken en die dit vorig jaar (2019) 40 jaar oud werd! Voor die gelegenheid ontworpen ze een een nieuwe website met kleine verhalen van gebruikers wereldwijd.
Lees interview

ollie mini knuffels

winkel online

Geen verzendkosten in Nederland boven de €75!