demarrage fietskoeriers

Voor Demarrage fietskoeriers ontwierp en maakte Olivia een reeks koerierstassen die ruimer moesten zijn dan hun destijds gebruikte model.

demarragekrukken wachtkamer casa kliniek

De CASA kliniek in Maastricht bestelde 6 krukken voor de wachtkamer. De houten onderstellen zijn gemaakt door meubelmaker Reinier van der Meer.

krukkenwachtkamerreuze tor

Deze reuze tor maakte Olivia voor het muzikale theaterstuk ‘ Voor het slapen gaan, over Kina die niet kan slapen’. Door Cecile Roovers en Gerrie Meijers.shopper reststukken

Hadassa wilde graag een shopper in de ‘shopper africa’ stijl. Ze selecteerde de kleuren zeildoek uit het aanbod van Olivia. Die er vervolgens deze shopper mee ontwierp en maakte. Als je ook zo’n op maat gemaakte shopper wilt neem dan contact op met Olivia en vraag naar de mogelijkheden.

ellen truijen brandstore

Door Ellen Truijen geselecteerde leerresten (van haar tassen) vormen de basis voor deze Ollies. Deze handgemaakte limited editions zijn speciaal gemaakt voor conceptstore MOS en later voor de Ellen Truijen brandstore.

olliesleerdesignday

Van oude Designday banners maakte Olivia deze shoppers in opdracht van Designday, ter ere van de 10e jubileum editie.

tassen designdaybannerkruk met vintage stof

Nancy wilde graag een kruk. Ze bezocht het atelier en vertelde wat ze wilde. Olivia liet haar de mogelijkheden zien en samen selecteerden ze de stof en het garen. Als je ook zo’n op maat gemaakte kruk wilt neem dan contact op met Olivia en vraag naar de mogelijkheden.

kruk nancyzitkussen oker en grijs

Sue wilde graag een zitkussen in oker en grijs. Ze had dit ontwerp op de pagina van Olivia gezien, in grijs en donkeroranje maar die was al verkocht. Olivia maakte deze voor haar op maat. Wil je dat ook? Neem dan contact op met Olivia en vraag naar de mogelijkheden.

zitkussensue