home | shop | cursus | cursus dessinontwerpen met de hand

cursus dessinontwerpen met de hand

Tijdens deze 3 daagse cursus leer je hoe je dessins kunt ontwerpen met de hand. Van het tekenen van motieven, geïnspireerd op de natuur, geometrisch of figuratief tot het handmatig op rapport zetten. Elke les behandelen we een ander thema en een andere techniek. Na 3 lessen heb je 3 uitgewerkte rapporten. Uit deze 3 kies je je favoriete dessin en laat deze drukken op 1 strekkende meter stof.
We gaan aan de slag met papier, pen en stiften, deze materialen zijn aanwezig tijdens de lessen.

voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je dessins ontwerpt met een handmatig karakter. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen maar moet het wel durven. Je tekenwerk vormt namelijk het uitgangspunt van het dessin. Jouw stijl geeft het ook een eigen karakter. De motieven kunnen echter zo eenvoudig zijn als je zelf wilt. Dus ontdek vooral wat je kan en wat jouw eigen stijl is.
Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.

waar?

De locatie is Het Magisch Theatertje Molenweg 4, 6225 NC in Maastricht. Op deze bijzondere plek is een mooie grote ruimte beschikbaar. Je kunt gratis parkeren.

Lesgeld €325,00
Inclusief 21% btw

Inbegrepen:
– materialen
– 1 strekkende meter stof (katoen) met jouw eigen ontwerp
– koffie/thee met iets lekkers

De cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers (maximaal 5).
Mochten er niet genoeg deelnemers zijn dan wordt het lesgeld volledig teruggestort.

 325,00

Levertijd

Producten op voorraad worden binnen 1-3 werkdagen naar je toe gestuurd met DHL, PostNL of DPD. Als je je bestelling sneller nodig hebt neem dan even contact op. Je kan je bestelling natuurlijk ook ophalen. Bel of app even voor een afspraak. +31(0)651413871 of +31(0)433261041

Behang wordt binnen 10-14 dagen verstuurd.
Op maat gemaakte tassen worden binnen 3 weken verstuurd.

Verzendkosten

De kosten voor verzending worden berekend op basis van je verzendadres. Standaard is een pakket €6,50 binnen Nederland. Brievenbus post en pakketjes zijn goedkoper. Vanaf €75,- wordt het pakket gratis verzonden in Nederland. Neem alsjeblieft contact op als er iets niet correct werkt.

Retourneren

Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Op maat gemaakte producten kunnen niet teruggestuurd worden. Zodra het bestelde item in oorspronkelijke staat is geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Je kunt je pakket terugsturen naar:
Olivia Bertus Handmade Originals
Ambyerstraat noord 11
6225 EA Maastricht

Ruilen

Je kunt een artikel ook ruilen. Stuur het product terug als retour en plaats een nieuwe bestelling. Je ontvangt je nieuwe bestelling dan zo snel mogelijk. Zodra het originele product in oorspronkelijke staat terug ontvangen is, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.