home | shop | behang | maastricht behang | behang bordenhal

behang bordenhal

Behang Bordenhal is gebaseerd op een met de hand getekend dessin, uit de collectie Maastricht. Deze collectie is een ode aan mijn geboortestad en aan mijn vader Peter Bertus. In de Bordenhal zijn Toneelgroep Maastricht en Café Zuid gevestigd.

Het patroon wordt in Nederland geprint op waterafstotend en krasvast behang. Je kunt kiezen uit vinyl behang met een textiel structuur of duurzaam pvc-vrij mat vlies behang. Doordat je de lijm op de muur smeert is het behang makkelijk aan te brengen. Je kan het behang reinigen met een zachte doek.

Een rol is 53 cm breed en 1000 cm lang. Het wordt on demand geprint. De levertijd is ongeveer 10-14 dagen. Wil je liever behang op maat bestellen? Als je de hoogte en breedte van de muur doorgeeft ontvang je een prijsopgave. Stuur een email naar info@oliviabertus.nl voor meer informatie.

materiaal
• vinyl behang met textiel structuur
• mat vlies behang, FSC- gecertificeerd, pvc-vrij

maat
behang rol 53 cm breed x 1000 cm lang (rapport is 23,5 cm hoog)

kleur
zwart, ecru, licht groenblauw, licht groengrijs, oker

 1,00 125,00

Levertijd

Producten op voorraad worden binnen 1-3 werkdagen naar je toe gestuurd met DHL, PostNL of DPD. Als je je bestelling sneller nodig hebt neem dan even contact op. Je kan je bestelling natuurlijk ook ophalen. Bel of app even voor een afspraak. +31(0)651413871 of +31(0)433261041

Behang wordt binnen 10-14 dagen verstuurd.
Op maat gemaakte tassen worden binnen 3 weken verstuurd.

Verzendkosten

De kosten voor verzending worden berekend op basis van je verzendadres. Standaard is een pakket €6,50 binnen Nederland. Brievenbus post en pakketjes zijn goedkoper. Vanaf €75,- wordt het pakket gratis verzonden in Nederland. Neem alsjeblieft contact op als er iets niet correct werkt.

Retourneren

Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Op maat gemaakte producten kunnen niet teruggestuurd worden. Zodra het bestelde item in oorspronkelijke staat is geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Je kunt je pakket terugsturen naar:
Olivia Bertus Handmade Originals
Ambyerstraat noord 11
6225 EA Maastricht

Ruilen

Je kunt een artikel ook ruilen. Stuur het product terug als retour en plaats een nieuwe bestelling. Je ontvangt je nieuwe bestelling dan zo snel mogelijk. Zodra het originele product in oorspronkelijke staat terug ontvangen is, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.