home | shop | behang | bloemen behang | behang craspedia zand

behang craspedia zand

Behang craspedia zand is gebaseerd op een met de hand getekend dessin. Craspedia is de wetenschappelijke naam van de gele bollen plant die de inspiratie vormden voor dit dessin. Ze worden ook billy buttons of woolyheads genoemd.

Het patroon wordt in Nederland geprint op waterafstotend en krasvast behang. Je kunt kiezen uit vinyl behang met een textiel structuur of duurzaam pvc-vrij mat vlies behang. Het is reinigbaar met een zachte doek en makkelijk aan te brengen. Je brengt de lijm aan op de muur.

Het behang wordt geleverd op een rol van 53 cm breed en 10 m lang. Omdat het behang on demand geprint wordt is de levertijd ongeveer 10-14 dagen. Wil je liever behang op maat bestellen? Als je de hoogte en breedte van de muur doorgeeft ontvang je een prijsopgave. Stuur een email naar info@oliviabertus.nl voor meer informatie.

materiaal
• vinyl behang met textiel structuur
• mat vlies behang, FSC- gecertificeerd, pvc-vrij

maat
behang rol 53 cm breed x 1000 cm lang (rapport is 75cm hoog)

kleur
zand, geel, donkergroen, lime, olijfgroen, mint, donker roze, wijnrood, zwart

 1,00 125,00

Levertijd

Producten op voorraad worden binnen 1-3 werkdagen naar je toe gestuurd met DHL, PostNL of DPD. Als je je bestelling sneller nodig hebt neem dan even contact op. Je kan je bestelling natuurlijk ook ophalen. Bel of app even voor een afspraak. +31(0)651413871 of +31(0)433261041

Behang wordt binnen 10-14 dagen verstuurd.
Op maat gemaakte tassen worden binnen 3 weken verstuurd.

Verzendkosten

De kosten voor verzending worden berekend op basis van je verzendadres. Standaard is een pakket €6,50 binnen Nederland. Brievenbus post en pakketjes zijn goedkoper. Vanaf €75,- wordt het pakket gratis verzonden in Nederland. Neem alsjeblieft contact op als er iets niet correct werkt.

Retourneren

Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Op maat gemaakte producten kunnen niet teruggestuurd worden. Zodra het bestelde item in oorspronkelijke staat is geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Je kunt je pakket terugsturen naar:
Olivia Bertus Handmade Originals
Ambyerstraat noord 11
6225 EA Maastricht

Ruilen

Je kunt een artikel ook ruilen. Stuur het product terug als retour en plaats een nieuwe bestelling. Je ontvangt je nieuwe bestelling dan zo snel mogelijk. Zodra het originele product in oorspronkelijke staat terug ontvangen is, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.