home | shop | accessoires | laptophoezen | laptophoes 13″/14″ donkergroen

laptophoes 13″/14″ donkergroen

Deze donkergroene laptophoes is geschikt voor een laptop maat 13″/14″ (bijvoorbeeld MacBook Pro 13″, MacBook Air 13″ en 14″) Afhankelijk van het model zit de hoes wat strakker of losser. Wil je zeker weten of jouw model erin past neem dan gerust contact op.
Hij is gemaakt van zeildoek en wolvilt. Elke hoes heeft een unieke geometrische compositie. De stiknaad is neon geel.

materiaal
zeildoek, wolvilt

maat
b 35 x h 25 cm

kleur
donkergroen, zwart, oker geel, wijnrood, oud roze, neon geel

 89,00

Uitverkocht

Levertijd

Producten op voorraad worden binnen 1-3 werkdagen naar je toe gestuurd met DHL, PostNL of DPD. Als je je bestelling sneller nodig hebt neem dan even contact op. Je kan je bestelling natuurlijk ook ophalen. Bel of app even voor een afspraak. +31(0)651413871 of +31(0)433261041

Behang wordt binnen 10-14 dagen verstuurd.
Op maat gemaakte tassen worden binnen 3 weken verstuurd.

Verzendkosten

De kosten voor verzending worden berekend op basis van je verzendadres. Standaard is een pakket €6,50 binnen Nederland. Brievenbus post en pakketjes zijn goedkoper. Vanaf €75,- wordt het pakket gratis verzonden in Nederland. Neem alsjeblieft contact op als er iets niet correct werkt.

Retourneren

Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Op maat gemaakte producten kunnen niet teruggestuurd worden. Zodra het bestelde item in oorspronkelijke staat is geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Je kunt je pakket terugsturen naar:
Olivia Bertus Handmade Originals
Ambyerstraat noord 11
6225 EA Maastricht

Ruilen

Je kunt een artikel ook ruilen. Stuur het product terug als retour en plaats een nieuwe bestelling. Je ontvangt je nieuwe bestelling dan zo snel mogelijk. Zodra het originele product in oorspronkelijke staat terug ontvangen is, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.